Challenge 02 cursus nachtfotografie

Laatste reactie 19/03/2022 18:16 door Mark
· Markeren als ongelezen
Peter van de Werff 3 maanden geleden geplaatst
Mijn naam is Peter van de Werff uit Zaandam en ben een beginnende hobby fotograaf. Ik hoop met dit medium mij verder te ontwikkelen. De foto die ik heb geopload is een foto van opdracht 2 van de cursus nachtfotografie.
Frederik Jacobs 3 maanden geleden geplaatst
Hoi Peter, Voor een beginnend fotograaf vind ik het absoluut niet slecht hoor. De foto ziet er goed scherp uit en goed belicht. 
Peter van de Werff 3 maanden geleden geplaatst
Dankjewel voor de feedback ook deze foto heb ik geschoten met mij Canon M3 kamera met een 15-45mm lens F6 en 4 sec. ISO100
Mark de Rooij (docent) 3 maanden geleden geplaatst
Leuk dat je de opdracht uitgevoerd hebt Peter, het lichtspoor is goed en duidelijk zichtbaar. Je zou eventueel bij deze foto nog een uitsnede kunnen maken, want onderin en rechts is niet heel veel te zien. Als je een uitsnede maakt dan zal het lichtspoor de foto voor een groter deel vullen. Voor de cursisten van de workshop nachtfotografie is eigenlijk een apart onderdeel, ook waar anderen foto's geüpload hebben n.a.v. deze opdracht. Ga hiervoor in het bovenste menu naar 'Workshop groepen' en als het goed is zie je daar de workshop nachtfotografie staan.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 March 2022 om 17:24
Aantal lezers 18
Aantal reacties 4