De community in vogelvlucht

Laatste reactie 30/08/2019 16:07 door Marijke
· Markeren als ongelezen
Mark de Rooij (docent) 2 jaar geleden geplaatst
In deze video laten we in het kort zien waar je alle activiteiten van de Photo Inspiration Club kunt vinden, hoe je door de community navigeert, hoe je een foto kunt uploaden en op welke manier je reageert.Door op het icoontje in de rechter onderhoek van de video te klikken krijg je een grotere weergave. Je kunt tijdens het afspelen ook op de letter 'f' drukken voor een grotere weergave.
Ingrid Smit 2 jaar geleden geplaatst
Het uploaden van een foto, moet deze een bepaalde bestandsgrootte hebben?
reactie op @ingridsmit:
Mark de Rooij (docent) Verplicht is het niet, maar bij voorkeur verklein je de foto's naar ongeveer 1500 pixels aan de lange zijde. Dit zal de snelheid van de gehele community bevorderen. Groter zal ook niet nodig zijn i.v.m. de weergave van de foto. 
2 jaar geleden

Beantwoorden

Ingrid Smit Ok bedankt voor je reactie, ik ga het proberen te onthouden
2 jaar geleden

Beantwoorden

Hugo Heijker Mark, je raadt ongeveer 1500 pixels aan. Valt 1280 ook nog onder ongeveer? Dit is de maat die ik momenteel gebruik voor plaatsen op FB.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Mark de Rooij (docent) Ja dat zal er dan zeker niet slechter uitzien dan op Facebook (hoewel het kan zijn dat mensen met een 4K / Retina scherm de kwaliteit net iets minder kunnen ervaren). 
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Hans Stuurman 2 jaar geleden geplaatst
Gefeliciteerd met dit platform. Ziet er goed uit en zal hopelijk leiden tot verdere ontwikkelingen van de Photo Inspiration Club👍
Wilna Koenes 2 jaar geleden geplaatst
Mooi overzichtelijk platform! Duidelijke uitleg.
Marijke Zandkuijl 2 jaar geleden geplaatst
Het lukt mij niet om op het platform te komen met mijn ipad. Ik krijg steeds de mededeling: "er heeft zich herhaaldelijk een probleem voorgedaan op 'https://pic.derooijfotografie.nl/'.
Wat doe ik verkeerd...
reactie op @marijkezandkuijl:
Mark de Rooij (docent) Dat is heel vreemd. Ik begrijp hieruit dat je helemaal niet op de website komt of lukt het inloggen niet?

Welke internetbrowser gebruik je? Misschien dat het via Chrome wel lukt?
2 jaar geleden

Beantwoorden

Marijke Zandkuijl 2 jaar geleden geplaatst
Op de pc kan ik wel inloggen.
Op mijn iPad gebruik ik Safari en daarmee kom ik niet op de website. Gek genoeg kom ik met de link 'community in vogelvlucht' die nu in de email staat wel direct op de juiste pagina terecht.
Ik zie dat mijn ipad niet compatible is met de chrome webbrowser.
reactie op @marijkezandkuijl:
Mark de Rooij (docent) Weet je toevallig welke iPad je hebt met welke iOS versie? Chrome zou in principe moeten werken namelijk (ook al heeft Apple de voorkeur dat je Safari gebruikt, haha).

Misschien kan je nog het volgende proberen (gezien de link vanuit de e-mail wel werkte):
- Sla https://pic.derooijfotografie.nl/home/ op in je 'favorieten / bladwijzers', zodat je die pagina kunt openen. Misschien dat die link wel goed werkt.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Marijke Zandkuijl Ik heb een IPad 3 uit 2012 ios-versie 9.3.6, kan de software niet meer upgraden. Voor het eerst dat ik tegen een beperking oploop 🙁 Met de link uit je e-mail kan ik alleen je reactie lezen en kan ik niet reageren. Chrome kan ik in ieder geval niet downloaden. Tja...
Dank voor je moeite zover!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Mark de Rooij (docent) Ik zal het bij de technische mensen eens navragen. Het kan zijn dat die versie niet meer ondersteund wordt, maar misschien heeft het met iets anders te maken wat opgelost kan worden :-)
2 jaar geleden

Beantwoorden

Mark de Rooij (docent) Inmiddels heb ik een reactie en het heeft inderdaad met de verouderde iOS versie te maken helaas. 
2 jaar geleden

Beantwoorden

Marijke Zandkuijl Dat is zeker heel jammer! Dank voor het uitzoeken Mark.
groet Marijke
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 27 June 2019 om 12:45
Aantal lezers 316
Aantal reacties 16