Even voorstellen.

Laatste reactie 24/12/2021 10:41 door Gaya
· Markeren als ongelezen
p.sacramento Sacramento 6 maanden geleden geplaatst
Paulo Sacramento, woonachtig in het mooie Den Haag. Fotograveerde tot 6 mnd geleden alleen maar de bekende vakantie, sport en portretfotos in de AUTO-stand. Na het volgen van mijn 1e digitale Fotografiecursus ben ik heel erg veel wijzer geworden en nu heb ik ook de smaak te pakken. Bij Mark heb ik de online webinar Avondfotografie reeds gevolgd en ik sta ingeschreven voor 8 Jan. a.s. voor de workshop Avondfotografie in Den Haag.
Had een Nikon D90, deze is nu vervangen door een Nikon Z5 met een Nikon Z 24-200 lens. Daarnaast probeer ik te starten met PS-Lightroom als bewerkingsprogramma.
Kotrom:  Een geintresseerde beginner.
Ben van der Winden 5 maanden geleden geplaatst
Hallo Paulo, ik ben Ben van der Winden en net als jij een beginnende fotoamateur. Ook ik ben met en geleende D90 gestart maar heb al snel een NIKON Z5 aangeschaft met een standaard 24-50 mm lens. Wacht nog even met de aanschaf van extra lenzen totdat ik precies weet wat ik wil. Gedachten gaan uit naar stadsfotografie ook in de avond. Heb de eind november cursus basisfotografie bij de Rooij gedaan, Had  me ingeschreven voor de cursus lange sluitertijd maar deze ging helaas niet door. Hen wel de filters aangeschaft en me de stof met hert web seminar eigen gemaakt. Heb nog nit veel buitenfoto's gemaakt omdat het weer niet echt mee zit en door privé omstandigheden hier ook niet aan toe kwam. Ik woon op Scheveningen en wellicht kunne we en samen op pad om van elkaar te leren en ervaring op te doen.
Gaya Parkins (docent) 5 maanden geleden geplaatst
Hoi Ben, welkom! Hopelijk ga je binnenkort de workshop kunnen hervatten. Veel plezier met fotograferen! :)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 26 November 2021 om 11:49
Aantal lezers 21
Aantal reacties 3