Even voorstellen

Laatste reactie 09/01/2022 19:33 door Maarten
· Markeren als ongelezen
Maarten Bierman 5 maanden geleden geplaatst
Hallo, Ik ben sinds een jaar verhuisd van Rijswijk naar het mooie Dieren, randje Veluwezoom. Ik heb hier mijn oude hobby weer opgepakt. Ik vind natuurfotografie het leukst. Daarbinnen dan macrofotografie, landschapsfotografie en wildlife. Vogelfotografie staat op mijn verlanglijstje. Ik heb een Nikon D7500 met een Nikkor kitlens 18-140 mm en verder qua lenzen *Sigma 17-70mm f/2.8-4.0 DC OS HSM  *Sigma 105mm f/2.8 ex dg macro os HSM nikon *Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 DG OS HSM Sports F-mount + TC-1401 En dan heel veel accessoires zoals Godin M1 lampje, H en Y polakit, clamp etc😉 In het dagelijks leven run ik mijn eigen Pinterest marketing bureau. Dus ja ik heb wel wat met plaatjes en zo. Naast enkele fotografiecursussen die ik dit jaar heb gevolgd ben ik nu aan het hoofdstuk bewerken toegekomen. Ik volg de cursus LRC.  Ik hoop veel van medecursisten te leren en uiteraard mijn kennis en kunde te delen.
Frederik Jacobs 5 maanden geleden geplaatst
Welkom bij de club Maarten. Fijn dat je je oude hobby weer hebt opgepakt en zo te zien ben je goed uitgerust.  Natuurfotografie is altijd wel leuk om te beoefenen. Ik kijk al vast naar je foto's uit.
Gaya Parkins (docent) 4 maanden geleden geplaatst
Welkom Maarten, heel veel plezier! 😊 Fijne jaarwisseling!
reactie op @gayaparkins:
Maarten Bierman Hi Gaya, Dank en jij uiteraard ook de beste wensen voor 2022😊 Ps;klopt het dat je van nieuwe berichten op dit forum geen email notificatie krijt?
4 maanden geleden

Beantwoorden

Michiel Oostvogel Heb je onderaan de pagina het vinkje gezet achter “E-mail notificaties”? (Al weet ik niet of dat de oplossing is)
4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Michiel Oostvogel 4 maanden geleden geplaatst
En van mij ook hartelijk welkom hier. Ik woon in Brummen, en kom ook vaak en graag op de Veluwezoom. Het is een mooi en afwisselend landschap, fotogeniek en je er al je genres fotograferen.
Maarten Bierman 4 maanden geleden geplaatst
Dank Michiel! Het is hier inderdaad heel mooi. Ook om met een Harley te touren😄
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 December 2021 om 17:48
Aantal lezers 27
Aantal reacties 5