Foto bewerking

Laatste reactie 26/12/2021 11:46 door Aart
· Markeren als ongelezen
René De Visser 5 maanden geleden geplaatst
Hallo medecursisten, ik ben al enige tijd op zoek naar een goed maar toch redelijk simpel fotobewerking programma, nu heb ik goede verhalen gehoord over Luminair AI  maar ook over inpixio photo studio 11 wie kan mij helpen, het hoeft echt niet gratis te zijn.. maar ondanks het feit dat mijn Engels redelijk is, geef ik toch de voorkeur aan het Nederlands
Frederik Jacobs 5 maanden geleden geplaatst
Ik maak gebruik van Photoshop elements. Het is een vereenvoudigde vorm van Photoshop maar het bevat de belangrijkste onderdelen om een foto te bewerken en; aan een veel goedkopere prijs. Deze zal rond de 100€ liggen denk ik. Bovendien beschikt Photoshop elements ook over een organizer om je foto's te catalogiseren. Het bewerkingsgedeelte kent 3 modi: snel, met instructies en expert.  Ik kan je ook meteen de cursus van Photoshop elements van drf aanbevelen. Hij is de moeite waard. 
Aart Prikker 5 maanden geleden geplaatst
Ik heb en ken diverse fotobewerkingsprogramma's. Luminar AI zou ik alleen aanbevelen als je minstens 16 gB intern geheugen hebt . Heb je dat niet dan zal dat resulteren in regelmatige crashes is mijn ervaring. Ik zou dan eerder Luminar 4 aanbevelen of Luminar Neo die uitkomt in februari 2022. In Luminar AI kan kan je niet in lagen werken en dat is ook een groot nadeel Kijk ook eens hier: https://www.derooijfotografie.nl/wat-het-beste-fotobewerkingsprogramma/ En vooral ook de reacties onderaan.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 25 December 2021 om 21:18
Aantal lezers 30
Aantal reacties 3