Ik kan de details van de kalender niet inzien

Laatste reactie 27/01/2022 15:01 door Michiel
· Markeren als ongelezen
Michiel Oostvogel 4 maanden geleden geplaatst
Als ik vanaf de homepage (derooijfotografie.nl) een agenda-item wil inzien, of ik bekijk eerst de volledige agenda en klik dan op een agenda-item, wordt ik steeds doorgestuurd of teruggestuurd naar de homepage. Ik kan de verdere details van bijvoorbeeld dit webinar niet inzien. Is dit een foutje van de site of moet ik ergens anders kijken?
Gaya Parkins (docent) 4 maanden geleden geplaatst

Hoi Michiel. Dit probleem kan ik niet nabootsen helaas. Je kan hier wel wat meer informatie vinden over de exclusieve content voor leden (ook dit item). Klik hier voor meer info.

reactie op @gayaparkins:
Michiel Oostvogel Ik kom (zie screenshots) op beide manieren steeds terecht op https://www.derooijfotografie.nl/photo-inspiration-club/  in plaats van de pagina van het webinar. Zowel met Safari als met Firefox. Bij deze overige onderdelen van de agenda kom ik wel terecht op de juiste pagina. Wellicht dat dit inderdaad te maken heeft met een exclusieve content, maar het zou wel handig zijn als hje direct vanuit de agenda ook bij deze content op de juiste pagina landt. Ik heb me in ieder geval al aangemeld.
4 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 January 2022 om 22:00
Aantal lezers 18
Aantal reacties 2