MEDEDELINGEN

Laatste reactie 01/02/2021 12:34 door Mark
· Markeren als ongelezen
Mark de Rooij (docent) 11 maanden geleden geplaatst
De provinciegroepen die we hebben aangemaakt zullen gaan verdwijnen. Het idee was om leden in de buurt iets makkelijker te vinden, maar we zien ook dat het een onderdeel is wat iets verder 'verstopt' zit en dat een oproepje om ergens te gaan fotograferen ook interessant kan zijn voor leden die in een aangrenzende provincies wonen. Met elkaar afspreken is natuurlijk nog steeds mogelijk, maar doe dat voortaan via het board Clubdagen & Meet-ups. Open een nieuw topic met het idee dat je hebt en iedereen die interesse heeft kan aansluiten. 

In de komende maanden zullen wij 'Groepen' aanmaken voor iedereen die een specifieke workshop/masterclass/cursus op locatie bij ons volgt. Het wordt de plek om foto's te uploaden die tijdens die activiteit gemaakt zijn en elkaars foto's te bekijken. 
Mark de Rooij (docent) 7 maanden geleden geplaatst
Vanaf vandaag is er een niewe categorie, namelijk Fotogalerij die toegankelijk is voor alle betalende leden van de Photo Inspiration Club en (online) cursisten. Het is de plek om je mooiste foto's te uploaden, maar waar je GEEN opbouwende kritiek verwacht. Voor de opbouwende kritiek kun je terecht bij PIC: Je foto's laten beoordelen (voorheen: PIC Je mooiste foto's dat exclusief voor betalende clubleden is.

Fotodokter & Advies is vanaf vandaag ook toegankelijk voor (online) cursisten, omdat er regelmatig dezelfde vragen gesteld worden in cursistcategorieën en deze categorie. 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 September 2020 om 08:32
Aantal lezers 303
Aantal reacties 2