Hi Maurice,

Het systeem wat wij gebruiken is een 'standaard platform' wat ook door ander typen bedrijven gebruikt wordt. Zelf ontwikkelen kost minimaal 50.000 euro plus vijftien tot twintigduizend euro extra per jaar wat helaas niet te doen is. 

We zijn dus afhankelijk van wat de ontwikkelaar wel/niet inbouwt. Echter kunnen wij wel suggesties doen, maar hebben wij dus geen invloed of het er echt in gaat komen.

Om even concreet in te gaan om de functionaliteiten die je noemt:
- Als er een nieuwe reactie is op binnen een board dan zie je een getal staan in de rechter bovenhoek van ieder board (in het board overzicht). Klik je door dan kun je per topic het label 'Nieuw' zien als het om een nieuwe reactie in dat topic gaat. 

- In ieder topic kun je rechts in de zijbalk de optie 'E-mail notificaties?' selecteren. Op die manier krijg je een e-mail zodra er in dat topic een nieuwe reactie geplaatst is. 

- Het bij elkaar zien van al je eigen foto's ga ik indienen als gewenste functionaliteit. Je kunt nu wel via je profiel (rechts bovenaan) naar 'Mijn topics', maar dat is een lijst van je eigen topics en idealiter zou je een overzicht van alle geuploade foto's te zien krijgen.