Uitleg - Aanmelden voor een clubdag (video)

Laatste reactie 13/10/2020 11:03 door Mark
· Markeren als ongelezen
Mark de Rooij (docent) 1 jaar geleden geplaatst
Ben je lid van de Photo Inspiration Club en wil je meedoen met één of meerdere clubdagen die wij gedurende het jaar organiseren? In de onderstaande video leggen wij uit hoe je kunt aanmelden: 
Miryam de Jong 11 maanden geleden geplaatst
Ik heb een algemene vraag. Door mijn MS ben ik redelijk beperkt vooral fysiek en cognitief. Ik heb dus altijd mijn man bij mij als begeleider. Ik kan nl. niet ver rijden met de auto. En sowieso niet alleen. Daarbij ook nog foto's maken en op te letten en informatie opslaan (als dat al lukt) is letterlijk zeer vermoeiend voor mij. Plus dat ik mij verplaaats in een rolstoel. Dus mijn vragen zijn mag ik begeleiding mee nemen? Is het rolstoel toegankelijk? Mag mijn begeleider mij meehelpen dingen te onthouden? En zijn er kosten aan verbonden? 
reactie op @miryamdejong:
Mark de Rooij (docent) Hi Miryam, 

Uiteraard is dat geen probleem. De toegankelijkheid zal per clubdag wel verschillen. De eerst volgende clubdag in Rotterdam is prima te doen, maar soms hebben we bijvoorbeeld een clubdag in een bos of natuurgebied wat iets minder toegankelijk is. Wat dat betreft is het een mix. Mocht je bij een toekomstige clubdag twijfels hebben of het toegankelijk is, stuur ons even een berichtje. 

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het meebrengen van je begeleider. 
11 maanden geleden

Beantwoorden

Miryam de Jong Nu een echt domme vraag... (schaam schaam) Ben ik nu lid van PIC? Ik heb niets betaald maar ik meende dit voorbij te komen een maand geleden maar toen zei het mij niet veel.... Ik wil wel graag lid worden maar ik moet dit eerst even overleggen met mijn wederhelft :-) Ik kan  nog niet overal in dus ik denk niet dat ik al lid ben. Maar bedankt voor de toelichting zover.  
11 maanden geleden

Beantwoorden

Mark de Rooij (docent) Sorry Miryam, ik had je reactie over het hoofd gezien.
Om toegang te krijgen tot de bovenste delen van het forum (alles waar PIC bij staat), dat is voor de betalende leden van onze fotoclub. Je hebt een account op onze community, omdat je diverse online cursussen bij ons afgenomen hebt. Als je ook toegang wilt hebben tot onze fotoclub dan kun je op deze pagina voor meer informatie kijken: https://www.derooijfotografie.nl/photo-inspiration-club/
11 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 November 2019 om 13:54
Aantal lezers 122
Aantal reacties 5