Voorstellen

Laatste reactie 13/04/2022 21:41 door Brian
· Markeren als ongelezen
Jos van Geel 2 maanden geleden geplaatst
Ik ben Jos van Geel , 62 jaar en woon in Barendrecht. Ik werk als docent op een mbo en geef het vak techniek, met name installatietechniek. Verder heb ik wel eens een foto gemaakt maar was het niet mijn hobby. Sinds kort heb ik een mooie Sony systeemcamera gekocht en wil me gaan verdiepen in de techniek van de fotografie. Daarbij is het altijd mooi dingen te delen en te leren van anderen. Vandaar de stap me hier aan te melden   
Marij van Driel 2 maanden geleden geplaatst
Hallo , ik ben Marij bijna 67 jaar jong haha ik ben deze cursus gestart omdat ik sinds kort gepensioneerd ben en dus genoeg tijd om mijn hobby uit te oefenen. Ik heb ook een nieuwe camera gekocht een canon powershot sx 70hs . Had in het verleden een spiegelreflex maar deze werd te zwaar voor mij ivm reuma. Ik fotografeer voornamelijk in de natuur en dierentuinen en hoop hier nog veel te leren .
Anita Ter steeg 2 maanden geleden geplaatst
hallo allemaal ik ben Anita heb op 12 febr. de basis cursus gedaan bij Sophia van Lee samen met me zus Yolanda. super leuk  Heb opdracht 1 2 3 en 4 al ingeleverd jammer dat ik ze niet allemaal terug kan vinden voor het commentaar . Maar vind het super leuk om met me camera op pad te gaan . ga graag de natuur in . 
Jolanda Donders 2 maanden geleden geplaatst
Hoi, ik ben Jolanda, ben 57 jaar en woon in Arnhem. Ik ben Sportmasseur en docent. Ik heb eigenlijk nul ervaring met fotografie, maar vind het ontzettend leuk om hier handiger in te worden en mooie foto's te kunnen maken. Vooral natuur, dieren maar ook zeker kinderen.  Ik heb een mooie Canon EOS RP camera.
Yolanda Burggraaf 2 maanden geleden geplaatst
Hoi ik ben Yolanda 58 jaar in Februari samen met mijn zus de basiscursus gedaan woon samen met Jan we hebben 3 katten en 2 honden. Ik heb 2 kinderen uit een eerdere relatie die niet meer thuis wonen.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 30 March 2022 om 16:20
Aantal lezers 35
Aantal reacties 5