Support

FAQ

Hiervoor kunnen verschillende oorzaken zijn. Controleer of onderstaande allemaal in orde is voordat je contact met ons opneemt:
- De foto moet voorzien zijn van een titel en beschrijving
- De foto moet een JPG of JPEG bestand zijn
- Zorg ervoor dat de foto niet te groot is. 1500 pixels aan de lange zijde is voldoende. Heb je geen programma om een foto te verkleinen? Gebruik dan www.fotoverkleinen.nl

Dit platform gebruiken we voor de Photo Inspiration Club (alle onderdelen die starten met PIC), voor onze online cursussen en ook voor cursussen/workshops op locatie. Je hebt dus toegang tot de onderdelen waarvoor je aangemeld hebt.

Op deze pagina vind je alle informatie over de Photo Inspiration Club en kun je ook direct aanmelden.

Met het jaarlidmaatschap bespaar je 20% per jaar. Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij kunnen dit voor je regelen.

Stuur ons een bericht via het contactformulier om je lidmaatschap op te zeggen.

Wanneer je een online cursus hebt aangeschaft, zal deze altijd beschikbaar blijven. Ook behoud je de toegang tot alle onderdelen die bij deze cursus horen. Je zal dus niet je toegang tot jouw online cursussen verliezen wanneer je besluit om je Photo Inspiration Club lidmaatschap stop te zetten.

In het menu kun je klikken op Online cursussen. Je komt in een overzicht van alle online cursussen. Je hebt alleen toegang tot de online cursussen waarvoor je aangemeld hebt. Klopt er iets niet? Laat het ons weten via het contactformulier.

Op deze pagina vind je alle online cursussen die wij aanbieden. Klik op de gewenste online cursus voor meer informatie en de prijs. Op die pagina kun je ook aanmelden. Direct na aanmelding krijg je via dit platform toegang tot je nieuwe online cursus.

Er is geen specifieke duur. Je leert bij ons in je eigen tempo en je krijgt onbeperkt toegang tot de cursus.


Get in touch
Contactgegevens
De Rooij Fotografie
BTW-nummer NL856468447B01
KvK 66262054

info@derooijfotografie.nl
010-3073230
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Forum